Site Loader

LOCATION

Kleine Haarsekade 120, Gorinchem

Hamstra biedt keus uit een groot aantal maten en soorten werkschoenen. Hierbij valt te denken aan een uitgebreid assortiment zowel qua kleuren als modellen veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen
U kunt kiezen voor een paar werkschoenen met stalen neus of een schoen met stalen neus en een stalen tussenzool. Daarnaast zijn er verschillende modellen leverbaar met een overneus, ook wel kruipneus genoemd. Deze geeft een uitermate sterke bescherming tegen het slijten van de neus.
Uiteraard zijn de verschillende modellen leverbaar in S1, S2 en zelfs S3 uitvoering.
Ook zijn er diverse soorten zolen leverbaar. Een ieder met zijn eigen toepassingsgebied.
Hamstra heeft tevens een grote keus in onbeveiligde werkschoenen. Deze zijn niet voorzien van een stalen neus en/of tussen zool. Wel zijn ze van dezelfde kwaliteit als een veiligheidsschoen. Ook hier is een grote keus in materialen. Dit geldt zowel voor het bovenleer als de (loop)zool. Hierdoor bent u verzekerd van een goede pasvorm en een lange levensduur.

Veiligheidslaarzen
Hamstra heeft voor u een zeer groot assortiment laarzen op voorraad. Hieronder vallen diverse bekende merken zoals Jalatte, Dunlop, Gevavi, etc.
Ook is er een grote diversiteit in modellen en pasvormen. Voor iedere omstandigheid kunnen wij u een specifieke laars aanbieden. Hierbij valt ook te denken aan een stalen neus en eventueel een stalen tussenzool.
Tevens hebben wij de Dunlop thermo+ laars in ons assortiment of wat dacht u van een speciale electriciteitslaars.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een laars welke geschikt is voor in de tuin of andere vrije tijdsbesteding.

(Schoen)klompen en muilen
Onze (schoen)klompen beschikken stuk voor stuk over een uitstekende pasvorm. Voor het bovenleer worden alleen de allerbeste stukken leer gekozen.
Er kan een keus gemaakt worden uit een fluisterstille pu zool of de alom bekende houten zool. Beiden bieden hun eigen voordelen. De professionele veiligheidsklompen zijn voorzien van een stalen neus en voldoen minimaal aan de S1-normering.
Het spreekt voor zich dat kwaliteit zeer hoog in ons vaandel staat. Hieruit kunt u concluderen dat u zowel in werk- als vrijetijds situaties jarenlang plezier heeft van onze klompen.

Post Author: aline

Follow by Email